20.03.2023

For første gang på flere år kunne medlemmene samles til nyttårsfest igjen, og allerede i god tid før oppstart fyltes foajeen opp med festglade og forventningsfulle venner.

Inne i salen var stemningen satt- lyssetting og dekor bygde godt opp om det som var hovedmålet for festen- å sette ny aksjon for 2023. Med overskriften «Alt gjør jeg for evangeliet», som er hentet fra Paulus’ ord i 1. Korinterne 9:23, introduserte festleder Helge Nilsen festens innholdselementer, og trakk linjer fra tidligere nyttårsfester, hvor ulike aksjoner har gitt giv og retning for trosliv og menighetsliv. Denne kvelden skulle bli en inspirasjon til hvordan hver enkelt av oss kan bidra på vår måte i menigheten til evangeliets fremme. Dette skulle bli en kveld hvor voksne, foreldre, besteforeldre og mentorer ble inspirert til å være med på å ‘dra inn nota’, en metafor på Jesu formaning om å bli menneskefiskere, og hvordan vi kan støtte og hjelpe ungdommen vår i den tiden vi lever i.

Les mer om aksjonen her: https://bcc.no/2023/01/lanserer-ny-aksjon-for-ungdom/

Forstander Bjørn Nilsen uttrykte takknemlighet for å kunne starte året på denne måten; i fellesskap med hverandre i Jesu Ånd. Denne ånden påvirker oss til å gå inn i arbeidet- og til å utføre Guds vilje, som vi blant annet blir bedre kjent med gjennom Bergpreken-prosjektet som er satt i gang nå i 2023.

Les mer om Bergpreken-prosjektet her: https://bcc.no/2023/01/bergprekenen-verdens-vigtigste-tale/

Vi gleder oss til 2023- og ser frem til hva det nye året vil bringe med seg!